Well-pan 2in1 indas kepimui

BRITFANNA 2in1 ketaus puodas RONDEL PILLOWS INDUCIBLE HEAVY RINSULTS
Prekės ženklo "Emalia Rybnik", kurio istorija siekia XVIII a. vidurį, gaminiai turi gilias tradicijas, paremtas daugelio kartų puodų ir emaliuotų indų gamybos patirtimi.
Tinkamai prižiūrimi ketaus indai gali tarnauti daugelį metų. Jie tolygiai praleidžia šilumą, o tai turi įtakos maisto gaminimui, todėl maistas tampa sveikesnis ir maistingesnis.
Ketaus indai visų pirma pasižymi puikiu šilumos laidumu. Medžiaga, iš kurios pagamintas puodas, tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje, lėtai įkaista ir lėtai atvėsta. Padėję puodą su karštu maistu ant stalo, galite būti tikri, kad maistas ilgai išliks šiltas. Nereikia papildomai kaitinti.
NAUDOJIMAS: orkaitė, indukcinė viryklė, dujinė viryklė, liepsninė viryklė, keraminė viryklė,
tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir orkaitei!
Specifikacijos:
- Spalva: juoda
- forma: suapvalintas stačiakampis
- prekės ženklas: EMALIA RYBNIK
- talpa: 1,2 l
- Plotis: 16 cm
- Aukštis: 6 cm
- Ilgis su rankenomis: ilgis: 28 cm
- Ilgis be rankenų: ilgis: 23 cm.
- Gamintojas: Emalia Rybnik
- medžiaga: ketaus
INDAS TINKA BET KOKIO TIPO VIRYKLĖMS
KETAUS NEGALIMA PLAUTI INDAPLOVĖJE
Ketaus indai visų pirma puikiai praleidžia šilumą.
Medžiaga, iš kurios pagaminti indai, tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje, lėtai įkaista ir lėtai atvėsta.
Padėję keptuvę su karštu maistu ant stalo, galite būti tikri, kad maistas ilgai išliks šiltas ir jo nereikės papildomai šildyti.
NAUDOJIMO INSTRUKCIJOS
PIRMAS NAUDOJIMAS:
- Indą plaukite kempine arba šepetėliu karštame vandenyje be ploviklio .
- Po plovimo indą reikia sausai nušluostyti (pavyzdžiui, popieriniu rankšluosčiu).
- Nusausinus patartina indą įtrinti valgomaisiais riebalais - tai padarius, indas paruoštas naudoti.
REKOMENDACIJOS:
- Ketaus indus reikia kaitinti palaipsniui, todėl nerekomenduojama naudoti "Boost" degiklio, nes per greitai išsiplėtęs ketaus indas gali būti pažeistas;
- Ketaus indus galima naudoti orkaitėje, maksimali temperatūra 250 °C
- Rekomenduojama naudoti medinius arba sintetinius indus;
- Dirbant su puodais rekomenduojama mūvėti apsaugines pirštines;
- Po kiekvieno naudojimo ketaus puodą būtina išplauti ir patepti aliejumi tiek iš vidaus, tiek iš išorės!
SVARBU !!!
Kartkartėmis puodą būtina IMPREGNUOTI, t. y. atlikti šiuos veiksmus:
- Kad ir kokį aliejų pasirinktumėte, svarbu įkaitinti puodą iki aliejaus rūkymo temperatūros.
- Įdėkite puodą ir dangtį į iki 230-250 °C įkaitintą orkaitę dugnu į viršų.
- Dabar reikia kepti apie 30-60 minučių.
- Po šio laiko leiskite puodui atvėsti.
- Tada visą procesą pakartokite dar 2 kartus.
- Kai puodas atvės, galite šiek tiek aliejumi patepti virtuvinį popierių ir nuvalyti visą paviršių (įskaitant išorę).
Ketaus priežiūra ir ĮSPĖJIMAI:
- Geriausias būdas prižiūrėti ketaus ketaus puodus ir keptuves - reguliariai juos virti.
- Niekada neplaukite ketaus indų indaplovėje. Visada plaukite rankomis karštame vandenyje, nedėdami ploviklio. Po plovimo indus kruopščiai išdžiovinkite.
- Labai svarbu, kad ketaus indų paviršius visada būtų suteptas riebalais. Priešingu atveju jie gali pradėti rūdyti, o maistas prilips prie jų dugno.
- Geriausia ketaus indus įmirkyti maistiniu aliejumi, pavyzdžiui, rapsų, saulėgrąžų, kokosų ar migdolų aliejumi. Gerai tai daryti po kiekvieno naudojimo.
- Ketaus induose jokiu būdu nelaikykite apdoroto ar žalio maisto, nes indai gali sureaguoti su maistu ir surūdyti.
- Atminkite, kad ketaus indų nereikėtų mirkyti, kad jie nerūdytų. Jei negalite pašalinti sudžiūvusių ar pridegusių maisto likučių, įpilkite į puodą vandens ir užvirinkite. Tai atlaisvins nešvarumus nuo puodo paviršiaus.
- Nepilkite šalto vandens ant įkaitusių ketaus indų, nes taip jie gali sutrūkinėti.
- Kadangi ketaus indai labai greitai įkaista ir ilgai išlaiko šilumą, nedėkite karštų indų tiesiai ant stalviršio ar stalo;
- Natūralaus ketaus indų negalima laikyti drėgnoje vietoje, nes jie gali surūdyti;
- Naudokite indus pagal paskirtį;
- Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje
DĖMESIO * Dėl netinkamos natūralaus ketaus indų priežiūros jūsų keptuvė ar puodas gali tiesiog surūdyti. Taip gali atsitikti, pavyzdžiui, dėl ilgo mirkymo, neišdžiovintų ketaus indų laikymo arba rūgščių maisto produktų laikymo juose Rūdžių pėdsakus ant ketaus indų reikia pašalinti vieliniu šveitikliu arba soda, surūdijusį paviršių sausai nušluostyti ir nuvalyti rūdis, tada vadovautis pirmiau aprašytu IMPREGNACIJOS procesu.
Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.
Šiam produktui dar nėra atsiliepimų. Būkite pirmas ir palikite savo atsiliepimą!
Šiuo metu nėra jokių klausimų apie šį produktą. Būkite pirmas – užduokite savo klausimą!