
Kepimo formos
Kepant svarbu indo medžiaga. Aptariame kai kurias dažniausiai kepimui naudojamas medžiagas, kad padėtume Jums kuo geriau įgyvendinti savo kulinarinį projektą. Aliuminis: kalbant apie kepimo formas, aliuminis yra universalus nugalėtojas. Šios keptuvės tapo standartiniu kepimo pasirinkimu dėl savo lengvumo ir gebėjimo tolygiai paskirstyti šilumą. Tačiau aliuminio formos nėra nelimpančios, todėl būtinai jas gerai sutepkite riebalais. Nelipnus: Kitas mūsų kepimo reikmenų rinkinio pasirinkimas yra neprideganti forma, kad kepimas būtų puikus. Nelipnios savybės leidžia lengvai išimti kepinius iš formos. Minusas yra tas, kad šioms keptuvėms reikia papildomos meilės ir priežiūros, kad išlaikytų nepridegančią dangą (nenaudokite metalinių šveistuvų, nes jie subraižys paviršių). Yra tam tikrų atvejų, kai nenorėsite naudoti nepridegančios keptuvės, pavyzdžiui, kepant angelišką pyragą, kai subtilus pyragas turi prilipti ir lipti keptuvės šonais. Stiklas: Nors daugelis senosios mokyklos kepimo formų buvo pagamintos iš stiklo, tai iš tikrųjų nėra geriausias pasirinkimas, kai kalbama apie tolygų šilumos laidumą. Silikonas: silikoninės kepimo formos nėra idealios šilumos laidumui. Šios keptuvės gali būti smagios, tačiau geriausiai jas naudoti nenaudojant kepimo, pavyzdžiui, gaminant saldainius ar ledus.
* Kai kurie aprašymai gali būti automatiškai išversti naudojant dirbtinį intelektą. Jei pastebėjote netikslumų, prašome pranešti mums, kad galėtume juos ištaisyti.
Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.