Ketaus ovalus puodas 30cm sea nois

NOISketaus indai idealiai tinka troškinti, kepti ir kepti. Juose paruoštas maistas būna sultingas ir aromatingas. Jie idealiai tinka žmonėms, kurie rūpinasi sveika mityba ir laikosi dietos. Daugelį maisto produktų galima gaminti emaliuotuose induose, tačiau ne visus. Jie netinka visų rūšių pieno patiekalams gaminti. Užtenka akimirkos neatidumo, kad pašildytas pienas arba su pienu ruošiama košė sudegtų. Be to, ketaus indų negalima naudoti gaminant maistą be riebalų. Ketaus indai tinka visų tipų kaitlentėms ir gali būti dedami į iki 240 laipsnių įkaitintas orkaites.
Tierra 30 cm jūrinis ovalus puodas pagamintas iš ketaus, kurio išorė ir vidus padengti ekologiška ir karščiui atsparia dviguba emalio danga . Emaliuotas ketus atitinka visus šiuolaikiniams maisto ruošimo ir laikymo indams keliamus reikalavimus. Tinkamai naudojant juose ruošiamas maistas išsaugo vitaminus ir maistingąsias medžiagas. Tvirtas ir sandariai prigludęs specialios konstrukcijos dangtis sulaiko garus induose ir užtikrina optimalų maisto ruošimą. Garai kondensuojasi ant dangčio vidinėje pusėje esančių skirtukų, o lašantis vanduo tolygiai teka maisto paviršiumi, todėl maistas tampa sultingas ir skanus. Visos ketaus puodo dalys (dugnas, sienelės, dangtis) vienodai ilgai išlaiko šilumą. Taip užtikrinama, kad maistas ilgai išliktų karštas ir padengus stalą. Emaliuotą paviršių lengva prižiūrėti ir valyti, jis estetiškai atrodo. Skirtingai nuo tradicinių indų, šiuose induose galima ilgai laikyti anksčiau paruoštą maistą.
TALPA - 4 L
SKERSMUO - 30 CM
AUKŠTIS BE DANGČIO - 10,5 CM
SVORIS - 5,5 KG
GAMINIMO PRINCIPAI
Ketaus indai įkaista labai lėtai, tačiau daug stipriau nei kitų tipų indai. Be to, ši medžiaga ilgai išlaiko šilumą, tolygiai paskirstydama ją po visą paviršių. Todėl troškinimui nereikia intensyvaus kaitinimo, o maistas ruošiamas ant silpnos ugnies. Galutiniame daržovių troškinių ir visų rūšių košių gaminimo etape karštį reikia visiškai išjungti, o ingredientus palikti po dangčiu. Priešingu atveju gali įvykti nudegimas. Taip pat atsitiks, jei skystis (vanduo) bus visiškai išviręs. Ketaus indai idealiai tinka patiekalams, kuriuos reikia ilgai virti, pavyzdžiui, troškinti mėsą ar paukštieną.
Ketaus ketus yra labai sunkus metalas, todėl iš šios medžiagos pagamintus indus sunku pakelti virš kaitlentės. Visiškai metalinės rankenos labai įkaista, be to, svarbu nepamiršti, kad nukritę ketaus indai gali sudužti.
Kiekvienas gaminys supakuotas į originalią dovanų dėžutę.
ILGAAMŽIŠKUMAS IŠ KETAUS!
Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.
Šiam produktui dar nėra atsiliepimų. Būkite pirmas ir palikite savo atsiliepimą!
Šiuo metu nėra jokių klausimų apie šį produktą. Būkite pirmas – užduokite savo klausimą!